Har Skrubba händiga medlemmar?

Kolonisternas hus. Källa: www.sthlmkoloni.se

En byggfirma arbetat hela våren och sommaren med att återställa Kolonisternas Hus efter en vattenskada. Nu är det nästan klart och det kommer bli jättefint!

Men för att det ska bli riktigt fint igen behöver Stockholms koloniträdgårdar hjälp med två saker nu i september:

  • Deras staket håller på att rasa. De hoppas kunna byta ut hela sidan mot gångvägen och till det behövs folk. De letar efter 1 arbetsledare, 3-4 personer som kan riva, 1 som kan sköta en sågklinga och som kanske till och med har en. 2 personer som kan måla vårt staketmaterial och 4 personer som bygger det nya staketet. De bjuder såklart på mat, reseersättning och kanske något mer. 
  • Innan Stockholms koloniträdgårdar kan flytta in i huset måste de städa upp efter byggarna. Deras bedömning är att ett gäng om 8 personer borde klara av detta. Stockholms koloniträdgårdar fixar allt städmaterial, du behöver bara dyka upp i oömma kläder. Självklart fixar de något att äta, reseersättning mm. 

När huset är klart kommer Stockholms koloniträdgårdar kunna sparka igång årets kurser igen och som vanligt kan alla medlemsföreningar låna huset för sina styrelsemöten eller egna mindre kurser. 

Stockholms koloniträdgårdar hoppas verkligen att några medlemmar från Skrubba kan svara på deras efterlysning.

Kontakta Lisa Fagerlind: lisa.fagerlind@gmail.com

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter