Information till alla medlemmar

I helgen ställde vi om klockorna till sommartid och våren kommer smygande. En tid vi alla sett fram emot under den långa vintern. Men, just denna vår ser inte riktigt ut som den borde med tanke på det virus som vi drabbats av.

Vi har till alla medlemmar skickat kallelse till Årsmöte med verksamhetsberättelse. Ni har också fått information om Skrubbas 70-årsfirande, program med aktiviteter och jubileumsmiddag.

Årsmöte 2020!

Vårt Årsmöte har vi flyttat till den 2 maj vid festplatsen kl. 14:00. Vi vet inte idag om det är möjligt att kunna hålla Årsmöte den dagen.

Vi får ta en dag i taget, vecka för vecka och avvakta de beslut som våra myndigheter fattar eller rekommenderar oss. Det kan bli aktuellt att stryka eller flytta en eller flera aktiviteter.

Sommarvatten

Vi vet ännu inte när vi kan få på vårt sommarvatten. Men tänk på att stänga era kranar.

Är det någon eller några som inte har möjlighet att åka ut så hör av er till oss eller till någon granne! Vi är många som vill och kan hjälpas åt!

Hjälp oss att sprida information

Det är många medlemmar som inte har tillgång till eller läser information på hemsida och andra sociala medier. Vi informerar om ändringar så snart vi vet och kan!

Vi hoppas att ni är rädda om er och om varandra!
Styrelsen

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter