Digitala Nordiska Trädgårdar

Träffa Koloniträdgårdsförbundet på digitala Nordiska Trädgårdar 25-28 mars – Alla kan komma!

Koloniträdgårdsförbundet har satt ihop ett fullspäckat och spännande program som de hoppas att alla våra medlemmar ska gilla. I deras digitala café på Nordiska trädgårdar kan du träffa trädgårdsexperter tillika skribenter i Koloniträdgården som Farbror Grön/Johannes Wätterbäck, Henrik Bodin, Eva Rönnblom, Ulf Nilsson och Dante Hellström. Möt kolonister som berättar om sina intressen och projekt som ympning, biokol och höns på kolonin.

Att besöka oss på mässan är gratis, men det finns också 100 föredrag att ta del av för drygt en hundralapp om du använder rabattkoden i Koloniträdgården nr 1.

Fel rabatterat pris på Guldkannan i Koloniträdgården nr 1 – I informationen om alla medlemsrabatter i senaste numret av Koloniträdgården har tyvärr två siffror kastats om i det rabatterade priset för Guldkannan, dessutom har en siffra på swishnumret fallit bort. Det korrekta rabatterade priset är 765 kronor (850 kronor minus rabatt på 10%), inget annat. Vi ber om ursäkt för detta. Beställ genom att swisha 765 kr till 123 321 3369 och ange koden Guld 21 samt uppge namn, adress, telnr och epost. Eller betala via bankgiro 460-9194.